Leverandører

Kjeltringen lager mat av restaurantkvalitet fra en street-food vogn, og da er det helt sentralt å ha de beste leverandører av de råvarer som skal brukes.

Agder Grossisten

Agder Grossisten AS forteller selv hvem de er:
Agder Grossisten AS er en fullsortiments storhusholdningsgrossist som dekker Aust- og Vest-Agder.
Tett relasjon og nærhet til våre kunder gjør oss i stand til å yte utmerket service der du som kunde merker at vi bryr oss om deg og din hverdag.

Vi leverer til alle segmenter innen storhusholdning og vårt brede sortiment gjør at du som kunde kan forenkle din hverdag ved å samle alle dine innkjøp hos oss og få alt levert på en og samme levering.

Det du trenger, det har vi.

HOFF

HOFF forteller litt om hvem de er:
HOFF er et samvirke som eies av 515 andelseiere, hvorav 218 av disse er aktive potetprodusenter. Bønder som hele året står på for å dyrke frem de aller beste potetene til våre produkter. De leverer potetene til den av våre fabrikker som ligger nærmest, enten Gjøvik, Brumunddal, Jæren eller Inderøy, slik at vi sikrer så kortreiste råvarer som mulig.

HOFFs visjon er «på alles bord – hver dag. Virksomhetens misjon er å «inspirere til ekte potetglede», noe som forplikter ovenfor forbruker, kunder, medarbeidere og eiere. HOFF setter god smak, kvalitet og miljø høyt, med utgangspunkt i norske råvarer laget på en bærekraftig måte. I produksjonsprosessen benyttes hele poteten og HOFF leter alltid etter forbedringer og nye løsninger – både på tallerkenen og veien dit.

Lantmännen – Unibake

Vi får de beste Brioché brød fra Lantmännen – Unibake.